lørdag 7. oktober 2017

Kjent Amerikansk Youtube-millionær er beskyldt for Sex trakassering mot fans og ansatte


Andy Signore er kjent gjennom Honest trailers, The screen junkies Show og Movie fights for å nevne noe. Han er en av grunderne bak Screen junkies som er eid av Defy Media. De har bla 2 kanaler på Youtube med henholdsvis 6,2 mill abonnenter og en nyere kanal med 1,4 millioner. Kanalene handler i stor grad om filmsnakk og TV-serie snakk.

Flere kvinner har anmeldt eller i det minste offentliggjort beskyldninger mot Signore for seksuell trakassering. Innblandet er bla April Dawn som er kjæresten til Screen Junkies ansatte JTE, flere fans, lærlinger og andre kvinner. Virker som om han har styrt unna de som er mer proffilerte.

De fleste av kjente Screen Junkies personer og tidligere gjester er raskt ute med støtte til de berørte samt fordømmelse av Signore. Noen av de som støtter kvinnene er Spencer Gilbert og Joe Starr som skriver Honest Trailers. Bla så uttaler Spencer at han ikke orker å gå på jobb en gang. Ande som fordømmer er Scott Mantz, Chris Stuckman, Dan Murrel kjent fra Movie Fights og Screen Junkies news, Alicia Malone, Nick Mundy, Screen junkies show verten Hal Rudnick, Schmoes know movies duoen Mark Ellis og Mark Harlof, IMockery Youtuber Roger Barr og ikke minst Screen Junkies New verten Roth Cornet.

En trist sak hvor man ikke skal fordømme på forhånd, men det ser ikke lyst ut for Signore.
Mye grums kommer opp her hvor også tidligere Ansatte Nick Mundy nå kaller Signore en drittsekk og også antyder i kraftige ordelag at Screen junkies ikke kommer til å overleve dette. Noe av grunnen er også at HR avdelingen i Screen junkies skal ha vært klar over dette en god stund og skal ha forsvart Signore.

Du kan leser mer detaljer her
http://whatstrending.com/creators/24917-screenjunkies-founder-andy-signore-accused-of-seAC

Kontakt oss
Email: Skontprod@gmail.com
Twitter: https://twitter.com/Skontprod
Instagram: www.instagram.com/skontprod/
Blogg: http://skontprod.blogspot.no/
Kanal: www.youtube.com/c/SkontProductions
Facebook: www.facebook.com/Skontprod